Askholm Optik

Om os

Oplev Billund med nye briller

Susanne Bjerg Nielsen

Jeg er uddannet autoriseret optometrist i 1995. Jeg har i alle årene arbejdet med briller og kontaktlinser, og har kombineret dette med synstræning. Jeg har arbejdet i København, Kolding, Vejen og senest som butikschef hos Profil Optik i Ribe.

Jeg motiveres af at give kunderne en god oplevelse, fra behovsanalyse til en synsprøve baseret på høj faglighed, hvor der vil blive taget højde for samarbejdet mellem øjnene. Sidst men ikke mindst sætter jeg en ære i at finde lige netop den brille, som passer bedst til kundens type og personlighed.

Som person er jeg uformel, smilende og ærlig.

Betina Lund Andersen

Jeg kan samtidig med overtagelsen af butikken i 2022 fejre 20-års jubilæum som autoriseret optometrist. I de 20 år har jeg arbejdet i 4 forskellige butikker. Derudover har jeg arbejdet med synstræning i 7 år hos Klinik For Syn og Udvikling her i Billund, samtidig med at jeg holdt optikerfaget ved lige, ved at arbejde som optometrist 1 gang om ugen. 

I de 20 år har jeg arbejdet i 4 forskellige butikker i Kolding og Vejen. Jeg brænder for at give kunderne en god oplevelse, og yde en god service ud over det sædvanlige. Jeg elsker at skabe en god relation til kunden, hvor der også snakkes om andre ting end briller og kontaktlinser.

Kig forbi butikken eller book en tid.